Despre mine

Bun gasit,

Eu sunt Aurelia, sunt psiholog si psihoterapeut si am studiat Psihologia in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a Universitatii “A.I. Cuza” din Iasi.

De-a lungul vremii, am hotarat sa imi urmez pasiunea si intuitia pentru a putea deveni profesionistul care sunt astazi si am decis sa urmez o formare complementara in Psihoterapia Sistemica de Familie si Cuplu in cadrul Scolii Sistemice de Formare din Iasi (Gamma Institute).

Dintre numeroasele optiuni profesionale disponibile unui psiholog, eu am ales psihoterapia sistemica de cuplu si de familie, intrucat, cred cu tarie ca marile schimbari apar cand lucrezi cu insasi celula de baza a  societatii – familia. Din familie am invatat, in copilarie, cine suntem, ce si cat putem, cum ar trebui sa gandim si sa ne comportam. Ei ne-au format credintele si valorile. De la ei stim cum sa comunicam, sa interactionam, cum sa ne satisfacem nevoile sau sa ne gestionam emotiile. Membrii familiei noastre de origine si relatiile cu fiecare dintre ei dar si cu familia ca intreg au o influenta profunda asupra persoanei in devenire.

Prin mestesugul scrisului, am reusit sa formulez raspunsuri catorva din framantarile mele personale, dar adeseori si ale oamenilor pe care ii intalnesc, raspunsuri pe care sunt bucuroasa sa le pot impartasi aici, cu tine!

Care-i povestea ta? Care-s framantarile tale?

Astept cu drag sa ne cunoastem!

Aurelia  

aureliamazilu